JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut duminică la Cluj, primul meci al seriei din finala mică, scor 94-89, în favoarea celor de la U Banca Transilvania Cluj. Meciul al doilea al seriei se joacă miercuri, de la ora 18:00, la Sala Transilvania.

Baschetbaliștii sibieni au început bine partida și au reușit să ia avans în fața campioanei de la Cluj. Primul sfert s-a încheiat 20-31 în favoarea echipei noastre, iar galben-albaștri au avut avans de 14 puncte în sfertul al doilea. Chiar și așa, nu au reușit să își conserve avantajul până la final. La pauză echipa noastră avea doar 3 puncte avans, iar în sfertul decisiv intram cu un deficit de un punct. În ultima secvență gazdele au crescut intensitatea jocului și s-au desprins pe tabelă, scorul final fiind 94-89. La sfârșitul partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci pe care noi l-am început bine, cu energie mai multă decât cei de la Cluj. Din păcate, în momentul în care gazdele au crescut intensitatea în apărare, chiar și mult peste limitele regulamentului, ne-am pierdut și ei au reușit să revină în meci. La pauză au venit la 3 puncte și cred că a fost primul semnal că, probabil, nu vom avea forța să reușim să controlăm meciul. Am reușit în sfertul al treilea și în jumătate din sfertul patru să facem un joc destul de bun din nou. Din păcate, am ratat din poziții libere aruncări care te pedepsesc. O echipă valoroasă, așa cum este Clujul, era normal să nu lase nepedepsite ratările noastre. Cred că încă avem șanse să mai venim încă o dată la Cluj și ar fi extraordinar din partea noastră să nu permitem Clujului să ia medalia la Sibiu”, a spus antrenorul principal al CSU Sibiu.

CSU Sibiu au marcat: Monyea Pratt 22p, Christopher Cooper 21p, Tyler Laser 21p, Lawrence Kinnard 17p, Radu Paliciuc 4p, Marcel Davis 4p.

Următorul meci al seriei se va disputa pe teren propriu, miercuri, 6 iunie 2018, de la ora 18:00.  Biletele pentru această partidă se mai pot achiziționa online până marți, 5 iunie 2018,ora 18:00, urmând ca cele rămase disponibile să poată fi cumpărate direct de la Sala Transilvania, în ziua meciului, cu o oră înaintea startului partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.