JSport.ro

steaua-bc_csu_sibiu_0Baschetbaliștii sibieni au cedat vineri seara, pe terenul celor de la Steaua CSM București, scor 68-77 ( 17-16, 15-17, 21-23, 15-21), meci care s-a disputat în cadrul celei de a doua etape a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La finalul meciului antrenorul Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Un meci în care Steaua ne-a dominat aproape la toate capitolele. Nu ne așteptam să ne bată sub coș atât de evident. Am pregătit jocul astfel încât să închidem conducătorii mai mult, pe pivoți mai puțin și, din păcate, Steaua și-a arătat valoarea individuală mai bună astăzi. Am fost, la un moment dat, în sfertul patru, când ne-am apropiat de ei la 2-3 puncte, în situația de a putea câștiga meciul, dar din păcate nu am reușit să citim toate greșelile din apărarea Stelei și să le valorificăm. Am ratat și foarte mult, dar una peste alta a fost un efort bun al băieților care îmi dă speranțe că vom putea progresa mai mult”, a declarat Dan Fleșeriu la finanul meciului.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 17p, Igor Mijajlovic 15p, Marcel Davis 12p, Boris Lalovic 7p, Bogdan Popescu și Chris Cooper câte 6p, Tincu 3p, Paliciuc 2p.

Pentru CSU Sibiu urmează meciul din Cupa României, cu Dinamo București, care se va disputa miercuri 28 septembrie, de la orele 18:00, în Sala Transilvania. Biletele s-au pus în vânzare atat la sediul clubului, cât și online, pe siteul oficial www.csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.