JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni s-au întors cu o înfrângere de la București, după ce Steaua și-a adjudecat victoria, scor 71-57 (9 – 15, 26 – 15, 17 – 19, 19 – 8). În următoarea etapă, CSU Sibiu primește vizita celor de la BCM U Pitești.

Sibienii au plecat cu gândul la victorie și au avut un început de partidă extrem de bun. Apărarea a dat roade, iar primul sfert avea să se încheie 9-15. Gazdele au reintrat în forță pe parchet și până la pauză aveau  să recupereze din deficit și să intre la vestiare cu un avantaj de 5 puncte. În a doua parte a meciului Steaua s-a desprins, iar galben-albaștri aveau să marcheze doar 8 puncte în ultimul sfert, partida încheindu-se 71-57. Cu acest rezultat BC CSU Sibiu continuă faza a doua a campionatului pe locul al treilea, la egalitate cu Steaua, care ocupă locul secund.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: “Diferența s-a făcut la recuperări”

Antrenorul sibian Dan Fleșeriu consideră înfrângerea un duș rece venit la timpul potrivit: ”Steaua ne-a dominat clar la recuperări. Ei au avut 46, noi 24. Cred că acolo s-a făcut diferența. Ei au jucat cu 3-4 jucători mari iar noi, din păcate nu am reușit să le răspundem cu viteză în joc. Jucătorii noștri au ratat la început din faze deschise, dar totuși nu pot să le reproșez nimic băieților. Nu am făcut blocajele defensive, ei au profitat și, imediat ce recuperau, puneau mingea în coș și marcau. În plus, pe final, parcă ni s-a pus plumb în picioare și asta a făcut să și pierdem. Este un duș rece, la timpul potrivit, nu mai încolo, căci eram poate cu gândul prea departe”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 16p, Boris Lalovic 15p, Bogdan Popescu 10p, Igor Mijajlovic 7p, Chriss Cooper 5p, Radu Paliciuc 3p, Marcel Davis 1p.

Cu Piteștiul sâmbătă în ”Transilvania”. Biletele se vând deja

În următoarea etapă CSU Sibiu joacă pe teren propriu cu BCM U Pitești, sâmbătă 11 martie 2017, de la ora 18:00, la Sala Transilvania. Biletele pentru această partidă s-au pus deja în vânzare la sediul Clubului, str. Rennes, nr.2, dar și online pe www.csusibiu.ro

foto: Alina Cojocaru

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.