JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au făcut un meci bun în prima confruntare a PlayOff-ului, cu BC Mureș Tg. Mureș, și și-au adjudecat victoria, scor 76-66 (20-18, 20-25, 25-6, 11-17), la capătul a 40 de minute de joc. Meciul 2 se dispută vineri, 14 aprilie, tot de la ora 18:00.

La finalul meciului, antrenorul principal al CSU Sibiu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Nu a fost nici mai greu, nici mai ușor decât ne așteptam. Speram să jucăm mai asezați, mai ales în prima repriză, cu mai multă încredere, pentru că suntem acasă, și mereu am făcut meciuri bune pe teren propriu. Poate a fost presiunea rezultatului și lipsa de experiență, deși Lale, Igor au experiență bună, Chris Cooper, la fel. Mă așteptam să jucăm mai așezat în prima repriză, dar măcar în sfertul 3 am jucat exact ce trebuia. Mureșul a marcat puțin și am arătat că acesta este jocul nostru. Jucătorii români au jucat foarte bine. Și Radu, și Mirel- care s-a apărat bine, mai ales în repriza a doua. Radu a făcut un meci bun și în prima repriză, a făcut faule, dar asta e meseria lui, să pună presiune pe adversar. Trebuie să le acord minute pentru că sunt multe meciuri și cu siguranță le vor resimți si ei”, a spus Dan Fleșeriu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 18p, Bogdan Popescu 15p, Radu Paliciuc și Chris Cooper câte 11p, 10 puncte Igor Mijajlovic, câte 4 puncte Boris Lalovic și Marcel Davis, iarMirel Dragoste 3p.

Următorul meci al seriei din PlayOff cu BC Mureș se joacă vineri, 14 aprilie, ora 18:00. Biletele se pot cumpăra de la sediul clubului, str. Rennes nr. 2, între orele 9 și 15, dar și de la sală, în măsura în care vor mai fi disponibile.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.