JSport.ro

Săptămâna viitoare ia startul play-off-ul Ligii Naționale de Baschet. CSU Sibiu joacă în compania celor de la BC Mureș miercuri, 12 aprilie, și vineri, 14 aprilie, ambele meciuri fiind transmise LIVE pe DigiSport, începând cu orele 18:00. Biletele pentru ambele partide se vor pune în vânzare începând de vineri 7 aprilie 2017.

CSU Sibiu s-a clasat pe locul al doilea la finele sezonului regulat, cu un total de 46 de puncte obținute în urma celor 18 victorii și 10 înfrângeri. Acest rezultat îi conferă avantajul terenului propriu în primul tur al play-off-ului, unde joacă în compania celor de la BC Mureș Târgu Mureș, ocupanta locului al 7-lea în clasament.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primele două partide, se vor disputa la sala Transilvania după următorul program:

  • Miercuri, 12 aprilie, ora 18:00, LIVE pe DigiSport,
  • Vineri, 14 aprilie, ora 18:00, LIVE pe DigiSport.

Biletele pentru aceste două partide se vor pune în vânzare începând de vineri, 7 aprilie 2017, la sediul clubului, str. Rennes nr. 2, între orele 9 și 15, dar și online pe www.csusibiu.ro.

Meciul 3 se va disputa în data de 20 aprilie, la Târgu Mureș, iar meciurile 4 și 5 sunt programate să se dispute în 22 aprilie (Tg. Mureș), respectiv 25 aprilie (Sibiu).

Conform calendarului competițional, semifinalele vor avea loc în datele 1 și 3 mai, 8 și 10 mai, respectiv 13 mai, iar datele finalei LNBM sunt: 19 și 21 mai, 26 și 28 mai, respectiv 31 mai.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.