JSport.ro

Probabil nimeni din anturajul echipei, suporteri, jucători sau antrenor, nu și-a imaginat o victorie în fața lui U. Cluj. Campioana României venea la Sibiu din postura de singura echipă neînvinsă, iar lui CSU îi lipseau 4 jucători, poate cei mai buni. Mai mult, pe forumuri fanii sibieni sperau doar într-o diferență cât mai mică de scor în defavoarea echipei favorite.

Incredibilul s-a produs și CSU a învins U. Cluj cu scorul de 84-83 (21 – 17, 17 – 21, 19 – 21, 27 – 24). Partida s-a jucat cu sala plină, tichetele de acces pentru această partidă fiind complet epuizate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fără căpitanul echipei, Radu Paliciuc – accidentat, Kevin Capers – indisponibil pentru o lună perioadă de timp, dar și cu Pratt – suspendat și cu un jucător mai puțin, după plecare lui Riley, victoria împotriva campioanei era aproape de neconceput. Dincolo de criza care a zguduit echipa noastră în etapa trecută, după incidentul de la Timișoara, echipa a rămas unită iar sâmbătă seară a luptat fiecare secundă regulamentară pentru a demonstra că valorile CSU sunt performanța, spiritul de echipă și, nu în ultimul rând, fair play-ul. Toți membrii echipei au îmbrăcat tricouri de încălzire înscripționate cu mesajele ”My play is Fair Play!” și “CSU Sibiu – 46 de ani de performață, spirit de echipă și fairplay!”, tricouri care au fost oferite suporterilor înainte de fluierul de start al partidei, pentru a răspândi mesajul și valorile clubului sibian. Într-o atmosferă de vis, CSU Sibiu a fost, pe tabelă, mereu aproape de campioană, iar în final și-a atribuit victoria la 1 punct.

Dan Fleșeriu: Victoria a fost absolut totală a suporterilor cărora le mulțumim că nu ne-au părăsit

La finalul jocului antrenorul sibian a declarat: ”A fost un meci de mare determinare, pentru echipa noastră, un meci în care băieții au vrut să arate că fața lor nu este cea care au arătat-o la Timișoara, că au venit aici să joace baschet, în primul rând pentru că le place sportul acesta, în al doilea rând ca să își susțină familiile, și pentru a fi cât se poate de profesioniști. Acea ieșire, care s-a produs, din păcate, la Timișoara nu ne caracterizează și astăzi am arătat asta. Mulțumesc suporterilor care au avut în continuare încredere în noi și nu ne-au părăsit și cred că astăzi, victoria a fost absolut totală a lor. Am reușit să învingem, până acum, locurile întâi, doi și trei din campionat, deși avem un început de sezon exretem de greu, practic jucăm cu toate echipele din top 6, din sezonul trecut, și mă bucur că am reușit. În formula aceasta se poate un meci, poate două, dar cu siguranță nu poți să duci astfel un campionat, așa că va trebui să ne repliem repede și să reușim să găsim cât mai repede cea mai bună soluție pentru a-l înlocui și pe Riley”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Marcatori CSU Sibiu: Tyler Laser 30p, Lawrence Kinnard 22p, Chris Cooper 17p, Mirel Dragoste 6p, Marcel Davis 4p,  Wilhelm Brosser 3p, Andrei Ene 2p.

După acest meci, CSU Sibiu joacă la Pitești, vineri, 3 noiembrie 2017, de la orele 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.