JSport.ro

DSC_0189CSU Sibiu va întâlni sâmbătă, 23 ianuarie, începând cu ora 17.30, formaţia Energia Tg. Jiu într-un joc care contează pentru etapa a XVII-a. Meciul se va juca în oraşul lui Brâncuşi, în sala Voievod Litovoi şi va fi transmis în direct pe Digisport.

În tur, echipa lui Dan Fleşeriu s-a impus la o diferenţă de 18 puncte, scor 98-80. Înaintea meciului de sâmbătă sibienii ocupă locul 4 în timp ce Energia se situează pe poziţia a VII-a

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înaintea meciului, Igor Mijajlovic și Dan Fleșeriu au făcut următoarele declarații:

DSC_0007Igor Mijajlovic: “Va fi unul din cele mai grele meciuri din deplasare”

”Meciul de sâmbătă va fi unul dintre cele mai grele meciuri din deplasare. Energia Tg. Jiu are o echipă foarte bună, cu mulți jucători în rotație. E posibil să fie obosiți, datorită ritmului în care au meciurile, dar cu siguranță vor fi foarte bine pregătiți și pentru acest meci. Ei au făcut niște modificări, au acum un alt antrenor și cu siguranță toată lumea așteaptă ca acest lucru să le dea jucătorilor un plus de energie. Pe noi nu ne privește însă acest lucru. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, ce putem face pentru a câștiga acest meci, pentru a juca bine cât mai multe minute”, a spus Igor Mijajlovic.

DSC_0028Dan Fleşeriu: “Rezultatele din luna ianuarie pot fi decisive pentru clasarea în primele 6”

”Urmează meciul împotriva singurei echipe din campionatul românesc care mai joacă în Cupele Europene, echipă ce are șanse de calificare mai departe. Ei joacă din trei în trei zile, ar putea fi obosiți după aceste meciuri și s-ar putea să reușim să profităm de acest lucru. Au un lot foarte bun, dar la noi acasă am reușit victoria la diferență mare, tot după un meci în Cupele Europene. Sperăm să mergem acolo și să reușim o evoluție ca și cea din meciul de pe teren propriu. Echipa noastră încă nu este în formă maximă așa cum ne-am dori noi. Nici nu este neapărat momentul, deși meciurile acestea din luna ianuarie, spre deosebire de alți ani, sunt foarte importante. Rezultatele lor ne pot clasa în prima grupă valorică, în primele 6 echipe, sau ne pot trimite în cea de a doua grupă, unde va trebui să continuăm lupta pentru cele două locuri care ne asigură calificarea în PlayOff. Legat de lot, în acest moment avem ceva probleme, dar cred că la ora meciului toată lumea va fi aptă de joc și maxim de motivată să facă un joc bun pentru a obține victoria”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.