JSport.ro

După ce a obținut maximum de puncte din primele două meciuri, echipe de baschet feminin U16, CSȘ Sibiu, a pierdut a treia partidă din faza semifinală, grupa I-A. Sibiencele au cedat, scor 48-80, în deplasarea de la Alexandria, echipă alături de care împarte acum poziția secundă.

Noul lider al grupei a devenit acum Lapi Dej, formație ce a bifat 3 victorii din 3 meciuri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru echipa lui Luci Negru urmează o pauză de o săptămână (jocul cu Lapi Dej a fost amânat) urmând a reveni cu un nou joc în deplasare, duminică, 19 februarie, la Brașov, în fața fetelor de la CSU-Olimpia.

Bianca Nan, cu naționala la Gheorgheni

De la Alexandria, jucătoarea CSȘ-ului, Bianca Nan a plecat direct la Gheorgheni acolo unde s-a alăturat lotului național al României U16. Bianca se va afla în stagiu de pregătire până sâmbătă.

Susținute de galerie în orașului lui Dragnea

Părinții fetelor au susținut în număr mare CSȘ Sibiu în deplasarea de la Alexandria înarmați cu steaguri și eșarfe. Lungul drum până în sudul țării a fost străbătut însă cu zâmbetul pe buze și voie bună, având în vedere că destinația finală este orașul natal al președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, foarte popular în aceste zile datorită protestelor din țară.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.