JSport.ro

FR Baschet a stabilit în această săptămână ca orașul Cluj-Napoca să primească organizarea Final-Four-ului Cupei României la Baschet Masculin. CSU Sibiu va fi prezentă alături de U. Cluj, CSM Oradea și Dinamo urmând a o întâlni în semifinale pe cea mai slabă dintre acestea.

Programul ales de organizatori nu-i avantajează însă pe fanii sibieni care obișnuiesc să-și urmeze echipa și în deplasare. Semifinala se joacă miercuri, 17 aprilie, iar finala o zi mai târziu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”N-avem voie să-i subestimăm, Dinamo s-a întărit”

Antrenorul echipei sibiene e încântat că formația sa a evitat celelalte două echipe puternice dar îndeamnă la ”O tragere la sorți a cărui rezultat pare că ne favorizează. Este evident, Dinamo este echipa cea mai ușoară dintre cele 3 cu care puteam să nimerim, dar nu avem voie să îi subestimăm. Am avut meciuri grele cu Dinamo, și-au îmbunătățit lotul destul de mult și, probabil, se vor califica și în Play-Off. Pentru noi va fi un meci bun, un meci important și sperăm să putem face pasul către finală. Nu avem voie să subestimăm niciun adversar pentru că, în meciurile de Cupă pot apărea surprize. Să nu uităm că și Craiova a fost foarte aproape să facă o surpriză cu noi, iar Dinamo a reușit cu Timișoara”, a declarat Dan Fleșeriu, după tragerea la sorți.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.