JSport.ro

Conducătorul de joc al CSU Sibiu Under 18, Victor Bogdan, este în China, la Chengdu, acolo unde reprezintă țara noastră la Campionatul Mondial de 3X3 U18.

România a reușit miercuri două victorii din două partidele din grupe, disputate în prima zi de competiție. Pentru a se califica mai departe, Victor Bogdan &Co mai au nevoie de o victorie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Meciurile nu au fost ușoare, dimpotrivă, dar ne așteptam să fie așa pentru că vorbim de un campionat mondial, unde sunt prezenți cei mai buni jucători, cele mai bune echipe. Mă bucur că ne-am mișcat foarte bine și, împreună cu colegii din lot, am făcut în teren exact ceea ce ne-am propus și așa au venit și victoriile. Meciurile ce urmează vor fi foarte importante și, cu sigurnață și mai grele. Atât Belgia, cât și Indonezia au șansă la calificare și la fel ca și noi, își vor dori victoria”, a spus Victor Bogdan, component al lotului național de 3×3 U18, îmediat dup terminarea meciurilor.

Lotul României din care fac parte, Victor Bogdan (CSU Sibiu), Alexandru Coconea (Steaua CSM Eximbank), Radu Petrescu (Știința București), Cătălin Miloş (BC Athetic Constanța) și joacă vineri, 30 iunie, pentru calificarea mai departe cu Belgia și Indonezia. Meciurile sunt transmise LIVE pe contul de Youtube al FIBA3X3.

”Ne bucurăm pentru Victor Bogdan și îi ținem pumnii strânși pentru mai departe. Suntem mândri că un junior al Clubului nostru reprezintă România la Campionatul Mondial de 3×3 Under 18 și cred că merită felicitați atât Victor, cât și antrenorul care s-a ocupat de pregătirea lui, Alexandru Kovacs. Convocarea lui certifică faptul că CSU Sibiu are jucători juniori cu potențial și privim încrezători în viitor”, a spus Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

Victor Bogdan este conducător de joc în lotul CSU Sibiu Under 18, condus de pe banca tehnică de Alexandru Kovacs și anul acesta a terminat pe locul 8 în campionatul național, după ce în sezonul anterior a câștigat bronzul la Turneul Final.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.