JSport.ro

Inimoșii și vulcanicii suporteri ai CSU Sibiu vor putea să vizioneze împreună meciul 4 al semifinalei cu Steaua București, joc ce va avea loc miercuri. Baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu sunt obligați să câștige pentru a împinge meciul în decisiv.

Sibienii au șansa să retraiască împreună bucuria marilor rezultate ale naționalei de fotbal a României din anii 90. Asociația suporterilor echipei de baschet CSU Sibiu, ”Al 6-lea jucător”, a obținut aprobarea de la Primărie pentru a instala un ecran uriaș în Piața Mică astfel că centrul istoric al orașului va respira miercuri baschet sub atmosfera fierbinte a celor mai pătimași suporteri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prin mesajul postat în evenimentul creat pe facebook, Asociația Al 6-lea jucător precizează că fanii ce vor veni în Piața Mică îmbrăcați în galben vor putea câștiga diverse premi:

”Haideţi să urmărim împreună meciul 4 din semifinala Ligii Naţionale de Baschet, miercuri, 10 mai, de la ora 18:30 în Piaţa Mică din Sibiu. Partida va fi difuzată pe un ecran led de mari dimensiuni.
Asociatia Al 6-lea jucator vă invită să veniti îmbrăcați în galben: ”Dacă vin îmbrăcați în culorile clubului, suporterii primesc reduceri la pizza și bere la Music Pub, Faust, Einstein și Atrium. În plus, pot câștiga maiouri de joc de la Andu”.

Meciul 4, Steaua București – CSU Sibiu se va disputa miercuri, 10 mai, ora 19.45, la București. Scorul general este 2-1 pentru Steaua.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.