JSport.ro

Cele mai puternice două galerii din baschetul masculin românesc vor fi din nou față în față în Derby-ul Ardealului și al actualei ediții a campionatului. U. Cluj – CSU Sibiu va fi sâmbătă, de la ora 17:30, cu peste 6000 de spectatori din care 400 vor fi sibieni. 

Lipsită de la partida tur, aripa dură a suporterilor lui U care susține în mod obișnuit echipa de fotbal, Peluza Șepcile Roșii, va fi prezentă în mod organizat la meciul de sâmbătă, acțiunea fiind făcută publică pe pagina proprie de facebook. De altfel, o parte din peluza clujeană a încurajat echipa de baschet și la meciul cu Oradea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rivalitatea dintre cele două echipe dar mai ales dintre suporterii celor două grupări i-a mobilizat și pe fanii lui CSU, mai dedicați susținerii propriei echipe decât adversarii lor. De mai bine de doi ani, majoritatea partidelor de acasă se joacă ”sold-out” iar galeria nu ratează nicio deplasare, așa cum s-a întâmplat și runda trecută în București. O mare galbenă va colora sâmbătă în ”Polivalenta” din Cluj aproape o peluză. Peste 250 de fani s-au înscris deja pe grupul suporterilor CSU și mulți alții vor veni cu mașini personale sau din alte orașe.

În clasament, cele două echipe sunt despărțite de un singur punct. CSU Sibiu e lider după 13 etape în care a obținut 11 victorii. Partida poate fi decisivă în stabilirea ierarhiei dacă U. Cluj învinge la o diferență mai mare de 12 puncte, caz în care ar lua fața echipei lui Dan Fleșeriu.

Prețul unui bilet la acest meci este de 12 lei și se pot cumpăra atât online cât și de la casieria sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Declarații Dan Fleșeriu înaintea meciului:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.