JSport.ro

CSU Sibiu joacă azi, de la 17:30, în Sala Transilvania, în compania celor de la Steaua CSM București, partida din etapa a XIII-a. Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport 2.

Dan Fleșeriu: ”Avem unele probleme legate de accidentări”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Va fi un meci greu, cu o contracandidă la titlu. Alături de Cluj, Steaua este una dintre cele mai bune echipe din punct de vedere ofensiv, lucru care va pune lagrea încerare apărarea noastră, care în ultimele meciuri a funcționat mai bine. Să sperăm că vom da dovadă de multă ambiție și motivație și vom reuși, de data aceasta, să facem o apărare bună și împotriva unei echipe din primele poziții ale clasamentului. Avem unele probleme legate de accidentări, după meciul de la Craiova, dar sperăm ca până la ora meciului jucătorii noștri să fie apți de joc sau, cel puțin, vor încerca să facă maximum posibil”, a spus antrenorul principal al galben-albaștrilor.

Sibienii sunt cu moralul ridicat după seria de victorii consecutive. În clasament, echipa noastră ocupă locul al treilea, cu 19 puncte, după 8 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Steaua se află pe locul al doilea, cu 21 de puncte, după 10 victorii și doar o înfrângere.

Biletele pentru acest meci se mai pot achiziționa de la sediul Clubului și vineri, între orele 8-13, iar în măsura în care vor mai fi disponibile, acestea se vor pune în vânzare și la Sala Transilvania, înainte cu o oră de începerea partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.