JSport.ro

CSU Sibiu, locul 3 în Grupa valorică A a Ligii Naționale de Baschet Masculin, primește astăzi vizita liderului SCM U Craiova, în sala Transilvania, începând cu ora 18:00. Ultimele bilete se vând cu o oră înaintea startului partidei la casieria sălii. 

Cu o victorie azi, sibienii pot egala la puncte Craiova pe care ar depăși-o în fruntea ierarhiei la goșaveraj, capitol la care CSU stă cel mai bine dintre toate cele 8 echipe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Cheia e apărarea”

”Craiova este liderul campionatului, au deja opt victorii și o singură înfrângere, deci ne așteaptă un meci foarte greu, în care jucătorilor noștri nu trebuie să le fie teamă niciun moment. Am fost destul de aproape să câștigăm și la Craiova. Am prestart o apărare foarte slabă acolo, în prima parte a jocului, lucru pe care nu mai avem voie să îl facem acasă. Suntem conștienți de calitățile jucătorilor pe care îi are Craiova, dar sper că vom putea să le anihilăm și vom putea face o apărare mai bună. Acesta este primul lucru pe care trebuie să îl facem, atacul trecând pe locul al doilea în meciul acesta”, a spus antrenorul principal al CSU Sibiu.

Peste o săptămână, ”galben-albaștrii” vor juca la Timișoara, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 15:30.

Campania ShoeBox așteaptă suporterii CSU cu cadouri pentru cei mici

CSU Sibiu s-a alăturat campaniei ShoeBox și invită fanii să aducă cutiile ambalate conform modelului creat de ShoeBox. ”Pe suporterii nostri îi așteptăm la meci cu un cadou într-o cutie de pantofi, sau mai scurt, cu un ShoeBox. BC CSU Sibiu se alătură și în acest an demersului Asociației We Help, convinși fiind că sărbătorile sunt mai frumoase atunci când dăruiești! Voluntarii Asociației We Help îi vor întâmpina pe cei dispuși să dăruiască, la stand-ul amenajat chiar la intrarea în Fan Zone-ul ”Sibiu – Casa Baschetului”. Împreună putem pune un zâmbet pe chipul copilașilor defavorizați!”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.