JSport.ro

DSC_0881Gaz Metan Mediaș se deplasează astăzi la Târgu Jiu urmând a întâlni Energia Târgu Jiu, singura formație care nu a reușit să o învingă în acest sezon competițional. Partida se va disputa cu începere 17:00 și va conta pentru etapa cu numărul 30 a ligii naționale de baschet masculin, grupa valorică a locurilor 7-12.

Formația medieșeană joacă doar pentru a mai salva ceva din onoarea acestui sezon rușinos pentru istoria clubului fiind deja retrogradați matematic în liga secundă, așteptând decizia federației în ceea ce privește sezonul competițional viitor pentru a știi dacă vor evolua și la anul în liga națională de baschet.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gorjenii se află și ei în lupta pentru evitarea retrogradării, cu șanse bunicele de salvare, deși din cauza retragerii sprijinului financiar de Complexul Energetic Oltenia, în lumea baschetului se vorbește chiar de o retragere din liga națională pentru sezonul viitor și înscrierea formației în liga secundă.

Istoricul întâlnirilor directe este dominat de formația de pe Târnava Mare care are 16 victorii, față de doar 7 ale Energiei Târgu Jiu. În acest sezon cele două formații s-au întâlnit de trei ori, medieșenii reușind să se impună de fiecare dată.

Înaintea acestui meci Gaz Metan Mediaș se află pe ultimul loc al clasamentului cu 4 victorii și 25 înfrângeri, în timp ce gorjenii se află pe locul nouă cu 11 victorii și 18 înfrângeri.

Celelalte partide ale etapei sunt:

Grupa valorică 1-6

U BT Cluj-Csu Sibiu

Csm Oradea-Bc Mureș

Scm Craiova-Steaua București

Grupa valorică 7-12

Dinamo București-Bc Timișoara

Bcm Pitești-Phoenix Galați

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.