JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut în această seară primul meci din semifinalele play-off-ului Ligii Naționale, 79-84 în fața Stelei, pe teren propriu. Sibienii au șansa revanșei miercuri când vor juca al doilea meci urmând ca apoi să se deplaseze la București.

În scorul pe sferturi cele două echipe și-au împărțit victoriile, 21-26; 21-16; 25-17; 12-25, dar decisiv s-a dovedit ultimul câștigat de ”roș-albaștri” la o diferență de 13 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcatori CSU Sibiu: Kevin Hardy (23p), Chris Cooper (14p), Boris Lalovic (13p), Bogdan Popescu (12p), Igor Mijajlovic (11p), Marcel Davis (4p) şi Radu Paliciuc (2p)

Marcatori Steaua: Curry (28p) Falker (16p), Runkauskas (13p), Malesevic (13p), Dudzinski (6p), Paul (6p) şi Baciu (2p)

Declarații după meci Dan Fleșeriu:

Atmosferă de vis

Cei peste 2000 de suporteri prezenți în tribunele sălii au susținut echipa sibiană în modul obișnuit. Fanii au cântat fără încetare, tribuna galeriei a urmărit tot meciul în picioare iar steagurile și eșarfele au fost fluturate mereu.

Începutul meciului a fost marcat de două momente speciale. Suporterii l-au omagiat pe Elemer Tordai de la a cărui dispariție au trecut 10 ani. O pânză ce reprezenta imaginea emblematicului jucător s-a ridicat din mijlocul galeriei iar în față se putea citi mesajul ”De zece ani de zile, la fiecare meci, un înger ne veghează să nu cedăm în veci”.

Al doilea moment s-a petrecut la intrarea pe parchet a fostului jucător al CSU Sibiu din anii 90 și campion cu echipa sibiană în 1999, Zoran Spasojevic. ”Spale” a fost strigat de galerie de 2 ori scandând apoi împreună cu aceștia numele echipei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.