JSport.ro

O partidă extrem de echilibrată s-a încheiat perfect pentru sibieni: victorie la 5 puncte diferență, 79-72 (22-19, 20-21,18-17, 19-15) în prima deplasare din seria de 4 în ultimele 4 etape. Trupa lui Fleșeriu se menține astfel pe primul loc.

Baschetbaliștii sibienii au intrat bine în meci și au reușit să controleze partida încă din primul act, încheiat 22-19. În sfertul al doilea au reușit să se desprindă chiar și la 12 puncte, însă Craiova a dovedit multă ambițe și a reușit, până la pauză, să reducă deficitul la doar două puncte. După revenirea de la vestiare, pe fondul unor ratări ale gazdelor, sibieni au reușit din nou să se desprindă, însă nu reușit să repete diferența din actul secund. Chiar și așa, BC CSU Sibiu a reușit să câștige sferturile trei și patru la diferență minimă, însă suficientă pentru a-și asigura vicoria pe final. Galben-albaștrii înregistrează astfel a 6-a victorie consecutivă și continuă să fie lideri în Liga Națională.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Am ratat nepermis de ușor dar am jucat bine în defensivă”

”A fost, poate, cel mai slab meci al nostru în atac, dar destul de bun în defensivă. Am reușit să marcăm suficient încât să câștigăm și faptul că am reușit să ținem Craiova la 72 de puncte este foarte important. Chiar dacă în apărare noi am recuperat mult și am făcut multe intercepții, am ratat nepermis de ușor și trebuie să reparăm acest lucru pe viitor și atunci jocul nostru va arăta mai bine și ofensiv. A fost o victorie obținută greu, dar foarte importantă, care ne asigură pozitia 1 sau 2 la debutul fazei a doua. Mai sunt trei săptămâni până atunci și mai avem trei meciuri, dar sper să ajungem în forma sportivă cât mai bună pentru a aborda Top 6 cât mai bine. Mulțumim suporterilor care au reușit, încă o dată să domine fundalul sonor al sălii de la Craiova și mă bucur că am reușit să le oferim încă o bucurie în deplasare”, a spus antrenorul principal al CS Sibiu.

Galeria la înălțime

Aproape 30 de suporteri sibieni au depus un efort considerabil, deplasare în timpul săptămânii la o distanță de 224km, într-o zi lucrătoare, pentru a fi alături de echipa favorită.

Marcatori CSU Sibiu: Monyea Pratt 14p, Marcel Davis 12p, Tyler Laser 10p, Radu Paliciuc 10p, Jordan Williams 10p, Mirel Dragoste 9p, Chris Cooper 9p iar Lawrence Kinnard 5p.

CSU Sibiu va juca următorul joc tot în deplasare, la Târgu Mureș, luni, 12 martie, de la ora 19:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.