JSport.ro

davis-turman-dragoste_0Trei noi jucători se vor alătura echipei lui Dan Fleșeriu în sezonul 2016/2017. Marcel Kawika Davis, Cedrick Lanier Turman jr și Mirel Dragoste (foto de la stanga la dreapta) vor îmbrăca tricourile galben-albastre, precizează site-ul oficial al echipei csusibiu.ro.

După ce Tincu, Lalovic și Mijajlovic și-au prelungit înțelegerile și pentru sezonul 2016/2017 cu echipa noastră, iar Bogdan Popescu s-a alăturat lotului nostru, Mirel Claudiu Dragoste, Cedrick Lanier Turman jr și Marcel Kawika Davis vor face parte din echipa condusă de Dan Fleșeriu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mirel Claudiu Dragoste vine în echipa noastră, după ce sezonul precedent a evoluat la echipa din Mediaș și și-a petrecut junioratul la U-Mobitelco Cluj. În vârstă de 21 de ani, baschetbalistul măsoară 1,80m și este fundaș.

Ceilalți doi noi componenți ai echipei au cetățenia americană și sunt la primul lor contract în Europa.

Marcel Kawika Davis are 22 de ani, vine la Sibiu după ce a evoluat tot în NCAA în tricoul celor de la Utah Valley. Fundașul măsoară 1.88 iar în sezonul precedent a acumulat mediii de 14,4 puncte, 5,6 recuperări, 5,1 pase decisive.

Cedrick Lanier Turman jr. este născut pe 11 ianuarie 1995, măsoară 2,06m și a jucat ultimii doi ani la echipa Florida Atlantic din NCAA. Turman este pivot iar în ultimul sezon a acumulat medii statistice de 9,9 puncte și 7 recuperări.

Lotul CSU Sibiu antrenat de Dan Fleșeriu se va reuni pentru pregătiri în 1 august.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.