JSport.ro

DSC_0014După rezultatele din ultimele zile, meciul de sâmbătă cu Gaz Metan a devenit decisiv pentru calificarea în prima grupă valorică a play-off-ului. Antrenorul lui CSU, Dan Fleşeriu ia în calcul doar victoria în faţa Mediaşului dar nu consideră meciul câştigat dinainte chiar dacă “lupii negri” ocupă ultima poziţiei.

Fleşeriu: “Dacă câştigăm suntem în primii 6”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Urmează un meci în care va trebui, obligatoriu, să jucăm la victorie. Este meciul care ne poate califica în prima grupă valorică. Ne-au ajutat puțin și rezultatele celorlalte echipe și, dacă reușim să câștigăm acest meci, suntem calificați în primele 6. Nu există altă variantă,în afara victoriei, în modul de abordare al acestui meci. Vom vedea dacă reușim să facem și un meci bun”, a precizat antrenorul sibian.

“Trebuie să fim atenţi până la final”

Dan Fleşeriu a caracterizat Mediaşul prin prisma atitudinii jucătorilor “alb-negri” în meciul cu Steaua dar şi în jocul din tur, Mediaş – Sibiu, atunci când Gaz Metan s-a apropiat ameninţător pe tabelă spre final deşi CSU controlase întreaga partidă.

“Mediașul are jucători cu aruncare foarte bună de la distanță, practică o apărare destul de bună, dar nu sunt constanți, timp de 40 de minute, iar noi trebuie să valorificăm acest lucru. În meciul pe care l-au avut cu Steaua au fost aproape pe final, deși înainte cu două minute Steaua conducea cu 12 puncte. Asta înseamnă că nu renunță niciodată și că trebuie să avem atenție mărită timp de 40 de minute, până se termină meciul. Ei ne-au demonstrat acest lucru și în meciul de la ei acasă (n.r. din tur) când noi am condus cu 20 de puncte iar la final au revenit și am câștigat la diferență mai mică. Legat de lotul nostru, avem ceva probleme medicale după ultimul meci, dar sper să putem folosi toți jucătorii, nu așa cum s-a întâmplat la Craiova”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.

Derby-ul judeţului Sibiu se joacă sâmbătă, 6 februarie, ora 18.00, în sala Transilvania din Sibiu. Meciul nu va fi televizat.

Imagini de la meciul tur:

DSC_0442DSC_0463DSC_0532DSC_0666DSC_0891

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.