JSport.ro

14795730_1219320861472893_20354625_o_0CSU Sibiu a scăpat printre degete o victorie de prestigiu în fața clujenilor de la Universitatea. Echipa lui Dan Fleșeriu a cedat pe final după ce a condus pe tabelă în cea mai mare parte a meciului, 84-87. 

Antrenorul sibian a evidențiat prospețimea echipei oaspete în finalul meciului și luciditatea la ultimele faze:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci în care noi am greșit extrem de mult, mai ales în repriza a doua, și asta ne-a costat. Nu poți să faci greșeli la înfinit, împotriva unei echipe atât de bune, și să nu te aștepți să te pedepsească. Clujul a jucat la o intensitate la care nu mă așteptam. Credeam că vor fi mai obosiți. Din păcate, la final, noi am arătat mai rău, iar ei au jucat mult mai lucid ultimele faze. De altfel, jucătorii noștri au arătat dăruire fizică bună, au încercat să se apropie de adversari, știind care este valoarea Clujului, au făcut maximul posibil astăzi, dar am greșit prea mult”, a spus Dan Fleșeriu.

Cel mai bun marcator al CSU Sibiu a fost Marcel Davis- 24 de puncte, urmat de Chris Cooper-19 puncte, Kevin Hardy- 14p, Igor Mijajlovic- 10 puncte,  Bogdan Popescu- 9 puncte, Boris Lalovic-8 puncte.

În următoarea etapă, CSU Sibiu joacă la Dinamo, duminică, 29 octombrie, de la orele 20:00. Partida va fi transmisă live pe Digi Sport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.