JSport.ro

Gazda Final Eight-ului din acest an, CSU Sibiu a fost eliminată din Cupa României de Universitatea Cluj, una dintre formațiile favorite la câștigarea trofeului. 

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu a dat o replică bună clujenilor, însă forța „șepcilor roșii” a fost formidabilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”De obicei echipa gazdă era și echipa favorită să câștige cupa. De data aceasta, noi nu am fost favoriți în niciun caz. Am scos maximum din meci și am reușit să facem față 28 de minute. Sunt pur și simplu prea buni ca să fie bătuți, cel puțin pentru noi, deocamdată. Am avut în Radu Paliciuc un jucător – surpriză pentru adversari, iar Dragoste s-a descurcat bine, ca de obicei. Cred că regula cu doi jucători români este una bună și sper să se aplice și în campionat. Am avut, ca de obicei, multe ratări libere. Liberele nu sunt punctul nostru forte, în schimb facem o apărare bună și pot spune că am avut și destul de multe aruncări de trei puncte.” a declarat la finele jocului Dan Fleșeriu, antrenor CSU Sibiu.

Până în acest moment în semifinale s-au calificat Steaua București și Universitatea Cluj, iar astăzi vor avea loc alte două partide în care se vor întâlni BC Târgu Mureș – Phoenix Galați și BC SCM Timișoara și CSM Oradea.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.