JSport.ro

DSC_0048Conducerea clubului CSU Sibiu a anuţat printr-un comunicat pe pagina oficială că biltele pentru meciul de sâmbătă cu CSM Oradea se vor pune în vânzare începând de miercuri, 2 decembrie, până vineri, între orele 09.00-15.00, la sediul clubului.

Fanii sunt rugaţi să-şi procure din timp tichete pentru a evita aglomeraţia din ziua meciului. În plus, prin achiziţia biletului de la sediul clubului suporterii îşi pot alege locul şi sectorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU Sibiu: “Biletele se pun în vânzare începând de miercuri, 2 decembrie 2015, între orele 9-15, la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr. 2. Pentru a evita aglomerația de la caseria Sălii Transilvania, din ziua meciului, vă adresăm rugămintea de a vă procura din timp tichetele de intrare.”

Meciul de baschet dintre CSU Sibiu şi CSM Oradea, contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naţionale, este programat sâmbătă, 5 decembrie, începând cu ora 20.00. Costul unui bilet la orice sector este 10 lei. Cele două formaţii ocupă în acest moment locurile 1 şi 2 în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.