JSport.ro

Baschetbaliștii pregătiți de Alexandru Kovacs s-au calificat în semifinalele Campionatului Național de Juniori Under 18, de pe locul întâi în grupă, după turneul desfășurat în weekendul care tocmai s-a închieat, la Ploiești.

CSU Sibiu U18 își continuă parcursul extrem de bun în campionat și nu se abate de la obiectivul de a ajunge în turneul final. Juniorii clubului sibian au reușit încă 3 victorii, din tot atâtea partide disputate în weekend la Ploiești, în cadrul turneului de calificare. CSU Sibiu U18 a învins la Ploiești echipa din localitate, scor 67-60, dar a reușit victorii și împotriva celor de la Miercurea Ciuc, scor 71-50, și CN Aurel Vlaicu, scor 91-65.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Încă de la începutul sezonului ne-am propus să facem tot ce este posibil să ajungem la turneul final. Chiar dacă sistemul până acum a fost unul destul de greu pentru jucători, mă refer la turnee care au presupus și două meciuri în aceeași zi, mă bucur că băieții au dat totul pe teren și îi felicit pentru efortul depus. Am ajuns în primele 12 echipe din țară, vor urma meciurile din faza semifinală, în sistem tur-retur, și sper să continuăm la fel de bine, pentru a ne asigura calificarea la Turneul Final”, a declarat Alexandru Kovacs, antrenorul CSU Sibiu Under 18.

Lotul echipei CSU Sibiu Under 18: Bogdan Victor,  Bogdan Paul, Vintilă Darius, Golea Vlad, Timofta Antonio – Constantin, Nicodin George, Potera George, Buțiu Sebastian, Oprișu Robert, Popa Paul, Pascu Patrick, Axinte Dragoș, Popescu Victor, Călin Andi, Talpoș Robert, Oltean Alexandru, Vulcu Angelo, Cerbu Cristian, Badilă Denis, Iakabos Robert.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.