JSport.ro

Baschetbaliștii CSU Sibiu U18 au debutat în noul sezon cu 5 victorii din 5 meciuri jucate în weekendul care tocmai s-a încheiat. Partidele s-au disputat la Șura Mică, acolo unde Clubul nostru a organizat primul turneu de calificare din acest sezon, la categoria U18 masculin.

CSU Sibiu U18 joacă, în debutul sezonului competițional în grupă alături de CSȘ Deva, U. Cluj, CS Tg. Jiu, CSȘ Sibiu și CS Mediaș, iar în weekendul care s-a încheiat echipa noastră a reușit să învingă în toate partidele. Rezultatele juniorilor noștri au fost: 92-34 cu CSS Deva, 96-93 cu U. Cluj, 80-76 cu CS Tg. Jiu, 111-46 cu CSS Sibiu și 106-60 cu CS Mediaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alex Kovacs: Obiectul este calificarea la turneul final

”Sunt mulțumimt că am început cu dreptul acest sezon. Datorită noului sistem competițional, ce prevede turnee, este destul de greu pentru băieți să joace câte două meciuri pe zi, dar mă bucur că am reușit 5 victorii în 5 meciuri. Mai mult decât atât, suntem în grupă cu trei dintre echipele care au fost a Turneul Final de la U16, acum două sezoane, atunci când noi am terminat pe 3. Obiectivul nostru pentru acest sezon este calificarea la turneul final. Sperăm să reușim, mai ales că anul acesta nu vor mai fi 8, ci 6 echipe. Vreau să le mulțumesc celor care ne-au susținut la meciurile disputate în Sala de la Sura Mică”, a declarat Alexandru Kovacs, antrenorul echipei Under 18 a CSU Sibiu.

Următorul turneu se va desfășura în perioada 3-5 noimebrie 2017, într-o locație ce va fi anunțată de Federația Română de Baschet.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.