JSport.ro

Galben albaștri joacă astăzi, de la ora 18:00, o nouă partidă din cadrul primei grupe valorice, în compania celor de la U. Cluj Napoca. Meciul începe de la ora 18, se va disputa cu casa închisă și va fi transmis LIVE pe Digisport.

Baschetbaliștii sibieni speră să facă o figură frumoasă în fața propriilor suporteri în partida de astăzi cu U. Cluj și să repete prestația bună din meciul cu Steaua de acum două etape.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Întâlnim echipa momentului din campionatul României. Probabil cel mai bun lot de jucători. Cu siguranță noi vom încerca, așa cum am încercat și am reușit cu Steaua, să facem o apărare cel puțin la fel de agresivă și de motivată și cu Clujul. În atac vom încerca să valorificăm absolut toate slăbiciunile adversarilor, chiar dacă nu sunt multe, astfel încât să rămânem aproape de ei în meci și, să sperăm că, pe finalul meciului, reușim să ne impunem. Băieții sunt foarte supărați după eșecul de la Pitești. Este și normal pentru că ne-am dorit foarte mult să fim siguri de poziția 3 în clasament. Din păcate nu am reușit și suntem puțin demobilizați, dar în meciurile de acasă avem suportul publicului și cu siguranță ei ne vor împinge din nou, de la spate”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Având în vedere faptul că partida se va disputa cu casa închisă, rugăm suporterii să vină la Sala Transilvania din timp, pentru a evita aglomerarea căilor de acces.

După Cluj, CSU Sibiu joacă miercuri, 5 aprilie, tot pe teren propriu, ultima partidă înaintea PlayOff-ului, cu CSM CSU Oradea, de la 19:45. Biletele pentru acest meci se vor pune în vânzare începând de luni, 3 aprilie, atât la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2, cât și online, pe www.csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.