JSport.ro

CSU Sibiu se pregătește de startul unui nou sezon, unul în care va evolua în 4 competiții: Supercupa României, Liga Națională, Cupa României și FIBA Europe Cup. Lotul de jucători se va reuni pe 19 august iar baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu vor intra într-un program intens de pregătire ce include un cantonament în Letonia, mai multe meciuri de verificare și Memorialul Tordai.

După o perioadă de pauză competițională, baschetbaliștii sibieni vor reveni pe parchet pentru startul pregătirilor în vederea noului sezon 2019/2020.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Staff-ul echipei a planificat un program intens de pregătire. Pe 26 august echipa pleacă în Letonia, pentru 2 săptămâni, acolo unde vor disputa 5 partide de verificare, dintre care trei în puternicul turneu Liepaja Cup (5-8 Septembrie). Printre echipele care și-au anunțat prezența se află BC Kiev, Primorska (Slovenia), Tsmoki Minsk sau Ventspils.

Imediat după întoarcerea din Letonia, sibienii vor participa, între 20 și 21 septembrie, la Cupa Timișoara, programul partidelor fiind următorul:

Vineri, 20 septembrie:
18:00 – CSU SIBIU vs. CSA STEAUA BUCUREȘTI
20:30 – CSM FOCSANI vs. SCM TIMIȘOARA
Sâmbătă, 21 septembrie :
17:00 – FINALA MICA
19:30 – FINALA MARE

Tradiționalul Memorial Tordai se va disputa, anul acesta, între 25 și 26 septembrie, la eveniment anunțând deja prezența CSO Voluntari și SCM Timișoara. Toate detaliile precum și cea de a 3-a echipă participanță, vor fi anunțate în perioada următoare.

Meciurile oficiale debutează la începutul lunii octombrie, primul meci programat fiind cel din Super Cupa României, cu CSM Oradea. În campionat, baschetbaliștii sibieni vor juca primul meci în deplasare la SCM U Craiova, în 12 octombrie. În competițiile europene BC CSU Sibiu va intra direct în faza grupelor, primul meci al sezonului regulat din FIBA Europe Cup fiind programat pentru 23 octombrie.

Campania de comercializare a abonamentelor pentru noul sezon va demara după 19 august iar detaliile vor fi anunțate în perioada următoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.