JSport.ro

CSU Sibiu a selectat 12 proiecte caritabile în care se va implica în perioada următoare. Fiecărei cauze i-a fost atribuit, prin tragere la sorți, un maiou de joc, purtat de unul dintre jucătorii noștri în FIBA Europe Cup și, bineînțeles, semnat de acesta. Astăzi dăm startul campaniei de licitare a maiourilor de joc, în cadrul unui eveniment organizat pe pagina de Facebook a Clubului nostru, o licitație individuală la care oricine poate participa. Vă încurajăm să vă invitați prietenii, colegii, șefii și pe oricine considerați că este potrivit să se implice activ în proiectul nostru și să liciteze pentru o faptă bună.

Foarte important! Licitația fiecărui maiou de joc începe de la 200 de lei, iar pasul de licitație este de 50 de lei. Pentru a licita trebuie să adăugați un comentariu la fotografia cauzei pe care o sprijiniți, cu suma pe care o licitați.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fiecare dintre noi poate crește suportul acordat de familia galben-albastră acestor oameni frumoși, care trec prin momente extrem de dificile! Licitațiile se vor derula până pe 21 decembrie, la ora 11:00. Cei care vor oferi cea mai mare sumă pentru fiecare maiou vor fi invitați la meciul cu U BT Cluj Napoca pentru a dona banii și pentru a primi premiile, acestea reprezentând un efort comun, transpus de pe terenul de baschet în mediul online și apoi în comunitatea sibiană. Este vremea să ne unim inimile galben-albastre și să fim mai buni, în spiritul sărbătorilor și al lui CSU!

Mai jos regăsiți detalii referitoare la cauzele pentru care se va licita, alături de numele jucătorului care oferă maioul de joc cu autograf.

Licitează pentru maioul de joc al lui Isaiah Philmore #31- Licitează pentru BabyCare

Asociaţia Baby Care Sibiu ”este o organizaţie non-guvernamentală, structurată exclusiv pe bază de voluntariat. Medici, asistente, infirmiere și părinți ai foștilor noștri pacienți încercăm împreună, din 2006, prin diverse proiecte, să asigurăm îngrijirea în cele mai bune condiții şi în siguranţă a nou-născuților și prematurilor internați în maternitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și, mai ales, a celor mai mici și mai necăjiți dintre ei, cei internați în terapia intensivă neonatală. Prin proiectele derulate, dar mai ales cu sprijinul comunității, al sponsorilor și donatorilor, am reușit, în cei 13 ani de activitate, să achiziționăm echipamente noi, moderne, mai bune și mai sigure – incubatoare, aparate de respirație, pulsoximetre, monitoare, tensiometre, etc. – și am reușit să nu ducem lipsă nici de consumabile, medicamente – de tot ceea ce este nevoie pentru ca îngrijirile acordate pacienților noștri să fie la nivel european. În decursul anilor am încercat, de asemenea, să conștientizăm comunitatea că, în lipsa unui suport financiar constant și suficient din partea statului, copiii îngrijiți în terapia intensivă neonatală pot supraviețui doar cu ajutorul comunității. Aparatele și echipamentele se uzează, fizic și moral, și în permanență este nevoie să fie înlocuite cu altele noi, mai sigure și mai performante, așa cum se întâmplă în toată lumea civilizată. Scopul nostru rămâne, în continuare, asigurarea continuă a calității îngrijirii și actului medical, creșterea ratei de supraviețuire a nou-născuților și prematurilor dar și creșterea calității vieții acestora. Este evident că pentru aceasta avem nevoie și mai departe de sprijinul comunității, al tuturor celor care doresc cel mai bun start în viață al copiilor noștri.”

Detalii http://babycaresibiu.ro/en/home/

Mai multe detalii despre proiectele celorlalte 11 maiouri pe site-ul oficial al CSU Sibiu AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.