JSport.ro

00Baschetbaliștii sibieni au dorit să facă repede uitată înfrângerea de coșmar înregistrată runda trecută la București, cu Dinamo, când sibienii au cedat pe final după ce au pierdut sfertul patru cu un neverosimil 29-11. În fața a peste 1000 de spectatori entuziaști ca de obicei, trupa lui CSU a învins echipa Piteștiului cu 87-85, mai clar decât o arată scorul având în vedere modul în care sibienii au tratat ultimele 40 de secunde.

Mai rar în baschet, meciul a fos echilibrat de la un capăt la celălalt, niciuna dintre formații nereușind să se distanțeze la mai mult de 6, respectiv 7 puncte pe tabelă. Argeșenii și-au adjudecat primul sfert, 23-18, și singurul totodată, pentru ca celelalte trei să revină lui Davis & co., 16-14, 23-21, 30-27.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ultimul minut a fost decisiv pentru băieții lui Fleșeriu. La 80-78 cu 43 de secunde înainte finalului, ofensiva sibiană a prelungit faza de atac la limita celor 24 de secunde pentru ca Davis să încheie cu coș de 2 puncte și ”suplimentară” transformată. 83-78 și mai erau 21 de secunde. Imediat Igor Mijajlovic a înscris alte două ”libere” și a dus scorul la 85-78 în minutul 39:41.

0Grabic a punctat din afara semicercului pentru Pitești cu 9 secunde înainte de final dar mult prea târziu pentru că în ultimele patru secunde Davis a mai transformat alte două ”libere” și a făcut inutilă aruncarea de 3 puncte a lui Leron Hunter II, nemarcat, din ultima secundă.

Statistică record la ”libere”

CSU Sibiu a realizat un punctat rar întâlnit în baschetul profesionist la linia de ”libere”. Doar 16 din cele 34 de aruncări au intrat prin inel, rezultând un procent de 47% (18 ratate). Situația a contat enorm în economia jocului dar a fost reparată în ultimul minut atunci când procentajul a fost de 100%, 5/5.

Punctele echipei noastre au fost marcate de: Davis 23 p., 7 reb., Mijajlovic 16p., Hardy 15p., 7 reb., Popescu 14p., Cooper 11p., 6 reb., Lalovic 5p., Paliciuc 3p.

Sâmbăta viitoare la Mureș

Sibienii vor juca următoarea partidă în deplasare la BC Mureș. Jocul este programat sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 17.00 și va fi transmis în direct de Digi Sport.

sursă foto: Adrian Bugariu și facebook – Suporterii baschetului românesc

1

2

3

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.