JSport.ro

CSU Sibiu - BC Targu Mures38CSU Sibiu s-a impus în deplasare la Pitești, cu scorul de 76-80 (pe sferturi, 18-22, 22-16, 19-20 și 17-22), la capătul unui meci cu multe răsturnări de situație.

CSU Sibiu a început bine partida din „Trivale” și a condus la capătul primului sfert cu patru puncte, tabela indicând 18-22.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sfertul secund gruparea pregătită de Dan Fleșeriu a avut o evoluție osclinată, iar BCM Universitatea Pitești a preluat conducerea pe tabelă, scorul la pauza mare fiind 40-38.

După pauză echipa lui Dan Fleșeriu a reușit să revină pe tabelă, însă sfertul trei, CSU Sibiu l-a încheiat tot în dezavantaj. Piteștenii au avut însă avantaj minim pe tabela de marcaj.

„A fost un meci extrem, extrem de greu, în care apărarea a fost foarte importantă. Chiar dacă am luat 76 de puncte, Piteștiul e o echipă foarte bună, cu un pivot imens care e foarte greu de oprit. Băieții au jucat foarte bine și mă bucură acest succes”, a declarat pentru SBSport.ro, Dan Fleșeriu, antrenorul echipei CSU Sibiu.

Sfertul patru a adus răsturnări de situație, CSU Sibiu a fost condusă și a izbutit să revină în joc și să obțină al doilea succes din acest sezon.

Echipa arată că are forță

Atât în jocul de la Pitești, cât și în partida de acasă cu Târgu Mureș, formația pregătită de Dan Fleșeriu a arătat că are potențial și că CSU Sibiu este în creștere de formă, iar evoluțiile oscilante au la bază cu siguranță lipsa de experiență a unor componenți ai formației noastre.

Comparativ cu alte sezoane, echipa pregătită acum de Dan Fleșeriu, nu are în lot „vedete”, dar avantajul echipei de acum, este dat de faptul că este o formație mai disciplinată și mai muncitoare, care cu siguranță în timp poate oferi rezultate surprinzătoare.

„Mereu am preferat să am o echipă muncitoare și nu una de vedete. Prefer o echipă în care pot să marce câte 5-6 jucători câte 10 puncte”, a mai punctat Dan Fleșeriu, antrenorul echipei CSU Sibiu.

În urma acestui succces, formația pregătită de Dan Fleșeriu a obținut a doua victorie din campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.