JSport.ro

CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 19:00, primul meci al sezonului, pe teren propriu, în compania celor de la CSA Steaua București. Meciul nu va fi televizat, iar ultimele bilete se pun în vânzare, la casieria Sălii Transailvania, la ora 18:00.

După înfrângerea la limită din prima etapă de campionat, BC CSU Sibiu caută victoria în meciul de pe teren propriu, din această seară. CSA Steaua vine la Sibiu cu un moral bun, după victoria entuziasmantă din prima etapă, împotriva campioanei României. Înaintea meciului de astăzi, Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Steaua este o echipă mult mai bună decât sezonul trecut. Rezultatele o demonstrează. A câștigat, în ultima etapă, cu Oradea, echipă care ne-a învins pe noi. Deci, va fi un meci extrem de greu. Din fericire toți băieții sunt apți și dornici să obțină prima victorie din acest sezon. Evident că jucăm la victorie, sperăm să facem un joc cât se poate de bun, dar repet, Steaua s-a întărit și vom vedea ce se va întâmpla pe teren. Cu siguranță va fi un meci cu determinare mare din partea noastră pentru că în sezonul trecut nu cred ca s-a întâmplat să pierdem mai mult de două meciuri consecutive, în campionat sau Cupă. Un meci în care avem nevoie de suportul publicului și în care al 6-lea jucător, va fi, probabil, deciziv”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Tot astăzi, BC CSU Sibiu dă startul campaniei ”Marcăm cu Inima”. Aproape 20 de abonați ne-au anunțat că nu pot fi prezenți la meci, astfel că locurile lor vor fi oferite altor suporteri, cu titlu gratuit, dar în baza unei donații către asociația SUS Inima.

BC CSU Sibiu va avea suporter de lux la primul meci oficial de pe teren propriu, din acest sezon, cu CSA Steaua București! Una dintre gloriile baschetului sibian, component al CSU în 1995, atunci când echipa noastră câștiga pentru prima dată campionatul, Claudiu Muntean, va fi alături de întreaga suflare galben-albastră, în Sala Transilvania.

”După 18 ani revin în Sala Transilvania la un meci oficial, în calitate de spectator. Emoții? Puțin mai mari decât la finala din 1995, mai ales pentru că am auzit că anul acesta totul e……FANTASTIC!”, spune Claudiu Muntean, recent sosit în țară.

Te așteptăm la meci, să iei autograf de la Claudiu Muntean, în Fan Zone-ul de la intrarea principală, înaintea fluierului de start iar apoi să susții, din tribună, echipa de suflet a Sibiului! Bine-nțeles, îmbrăcat în galben.

Sursă: comunicat CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.