JSport.ro

CSU Sibiu revine în fața propriilor suporteri și joacă sâmbătă, 3 martie 2018, de la ora 18:00, o nouă partidă din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu CS Phoenix Galați. Biletele online s-au epuizat iar ultimele 70 vor putea fi procurate în ziua meciului, de la caseria Sălii Transilvania, începând cu ora 17:00.   

La fix o lună de la ultimul meci oficial din campionat și după pauza prilejuită de Final Eight-ul Cupei României și meciurilor echipei naționale, CSU Sibiu continuă parcusul în campionat. Sâmbătă este programată partida din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, de la ora 18:00, la Sala Transilvania.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Galațiul e singura echipă neînvinsă de noi”

”A fost o lungă perioadă de pauză, în care am avut și o săptămână liberă, dar am revenit și de 10 zile ne antrenăm destul de bine. Sper că băieții au dus lipsa meciurilor și vor intra cu ”poftă” de a juca în teren. Probabil ritmul de joc va fi puțin afectat, până când reintrăm înapoi în forma de jocuri, dar ne așteaptă o perioadă în care nu vom duce lipsă de meciuri oficiale și vor fi, unele dintre ele, foarte grele, până la cele din Top 6. Galațiul, în tot acest timp, a avut un meci oficial. Ar mai fi avut unul, dar a fost amânat din cauza vremii. Sper să reușească să ajungă la timp pentru meciul de sâmbătă și să avem o partidă cât se poate de bună. Galațiul este singura echipă care a rămas neînvinsă de noi. Nu vom uita lucrul acesta și sper să rezolvăm problema aceasta sâmbătă”, a spus antrenorul principal al CSU Sibiu.

În tur, CS Phoenix Galați s-a impus, pe teren propriu, scor 67-62. Partida de sâmbătă va fi transmisă LIVE pe FrbTv și pe www.prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.