JSport.ro

După un debut excelent în top 6 cu victorii în fața Stelei (95-75) și U. Cluj (98-90), CSU Sibiu a beneficiat azi de un duș rece în Capitală. Sibienii au pierdut, 78-79, în fața celor de la Dinamo deși au avut 3 șanse în ultimele secunde prin Falker, Stewart și Philmore să câștige meciul. 

Partida de la București a fost echilibrată pe toată durata ei, CSU aflându-se la conducere în prima parte. ”Galben-albaștrii” au încheiat primul sfert în avantaj de 3 puncte, 16-13, și s-au menținut în fața lui Dinamo până la pauza mare (43-42). Torok a ieșit în evidență cu 8 puncte marcate consecutiv ducând Sibiul în acel moment la 5 lungimi avans, 43-38.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sfertul trei a revenit dinamoviștilor la un coș diferență, 57-55. Ultima decadă a aprținut în primă parte gazdelor care au menținut un avantaj de 4-5 puncte dar vicecampioana țării s-a apropiat spre final la doar 1 punct și a avut 27 de secundă să egaleze sau chiar să câștige jocul. Nu s-a întâmplat iar Fleșeriu & co. bifează primul eșec în Top 6.

De la sibieni s-a remarcat Philmore cu 22 de puncte, urmat de Cooper cu 16p, Torok, 14p, Jordan 11p, Tohătan 5p, Falker 4p, Stewart 4p, Chatman 2p.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator al gazdelor și al meciului cu 23 de puncte.

În runda următoarea, CSU va juca tot în deplasare, peste o lună (1 martie), la Oradea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.