JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni se întorc din capitală cu o înfrângere, scor 77-73 (24-23, 24-13, 11-16, 18-21), în favoarea celor de la CSM Steaua Eximbank și se pregătesc de următorul meci de pe teren propriu, sâmbătă, cu începere de la 17:50, cu CSM CSU Oradea.

Galben-albaștrii au avut un start de partidă destul de bun, ambele echipe mergând cap la cap, prima secvență încheindu-se la diferență de doar un punct în favoarea gazdelor. În sfertul al doilea însă Steaua a reușit să de îndepărteze pe tabelă, echipele intrând la vestiare la scorul de 48-36. Defapt, 12 puncte a fost diferența cea mai mare înregistrată în favoarea gazdelor, pe perioada celor 40 de minute regulamentare. Baschetbaliștii sibieni au revenit, după pauză, mult mai motivați și au reușit până la finalul meciului, să reducă din diferență.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

”Am făcut un meci nu foarte reușit, mai ales în prima repriză, în care am plănuit altceva în apărare și am pus în aplicare greșit ceea ce ne propusesem. De aici și punctele multe marcate de cei de la Steaua. În a doua repriză, în schimb, am făcut o apărare mai bună, mai aproape ce ceea ce vroiam noi, mult mai agresivă. Am fost mai atenți la recuperări, am avut un joc mai rapid și am reușit să câștigăm ambele sferturi. Dar Steaua este o echipă extrem de valoroasă și nu a fost de ajuns. Totuși, este de remarcat faptul că jucătorii noștri nu au renunțat la luptă nici atunci când diferența a fost mai mare de 10 puncte. Am reușit să revenim la sub 5 puncte, astfel încât, în situație de egalitate cu Steaua, avem avantajul coșaverajului”, a spus antrenorul principal al CSU Sibiu.

Cel mai bun jucător al CSU Sibiu a fost Chris Cooper cel care a încheiat partida în duble-duble cu 16 puncte și 12 recuperări. Alături de el, pentru echipa noastră au marcat: Marcel Davis 16p, Lawrence Kinnard 14p, Radu Paliciuc 10p, Monyea Pratt 6p, Jordan Williams și Tyler Laser câte 4p și Mirel Dragoste 2p.

În următoarea etapă, CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM CSU Oradea, sâmbătă, 21 aprilie 2018, de la ora 17:50. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online pe www.csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro Specificăm încă o dată faptul că vânzarea online va fi sistată vineri seara, după ora 20:00, pentru procesarea plăților, iar dacă vor mai exista bilete disponibile, acestea se vor putea procura vineri, înainte cu o oră de startul partidei, direct de la caseria Sălii Transilvania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.