JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut în această seară partida de verificare disputată în compania slovenilor de la Krka Novo Mesto, scor 63-75. A fost al doilea amical din presezon disputat în fața unui adversar de calibru, campioana Ligii Adriatice.

Pentru CSU, din a cărui formație a lipsit Cooper, au marcat Hardy 16p, Pratt 10p, Falker 10p, Tamulis 9p, Tohatan 8p, Dragoste 8p și Gheorghe 1p. Au mai jucat Brosser, Gavriloaia.
Philmore a ajuns de la aeroport, direct la sală, alături de coechipierii săi!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am jucat împotriva unei echipe complete, care sezonul următor va evolua în puternica Ligă Adriatică. A fost un meci foarte greu pentru noi, în condițiile în care suntem după nouă zile de cantonament iar băieții noștri sunt foarte încărcați și asta s-a văzut în procentajul slab la aruncări. A fost un meci foarte fizic și am avut șansa, în ultimele 3 minute să luăm conducerea. Din păcate am ratat două atacuri și echipa slovenă ne-a pedepsit pe contraatac. Un meci bun de pregătire și, chiar dacă nu am câștigat, sunt mulțumit de atitudinea și aportul adus de fiecare din jucătorii care au intrat pe teren”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Krka Novo Mesto a reușit de-a lungul timpului performanțe importante și la nivel european. În 2003 au jucat finala ULEB Cup, pierzând în fața Valenciei, iar în 2011 au cucerit FIBA Eurochallenge într-o finală de poveste cu rușii de la Lokomotiv Kuban. Anul trecut, retrogradați din Adriatică, au luat-o de la capăt cu un antrenor tânăr, Simon Petrov, care a resuscitat echipa și a câștigat recent înființata ligă Adriatică 2.

Următoarea partidă de verificare a echipei sibiene se va disputa tot în Serbia, cu Zlatibor, vineri, 7 septembrie 2018.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.