JSport.ro

dsc_0617-1La începutul acestei luni, clubul de baschet CSU Sibiu era anunțat că a fost sancționat cu o amendă de 500 de euro pentru scandările xenofobe ale fanilor la meciul anterior cu U. Cluj. La inițiativa liderului galeriei sibiene, Florin Iacob, care a preluat moral întreaga responsabilitate pentru situația rezultată, fanii au dorit să strângă din donații amenda pentru a o plăti în locul clubului, o acțiune unică până în acest moment în baschet.

S-au strâns 615 lei dar clubul sibian n-a acceptat inițiativa fanilor, astfel că suporterii au venit cu o nouă idee. Să transforme această campanie de donații pentru amendă într-una pentru un caz social sau pentru daruri în prag de sărbători pentru copii din orfelinate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Florian Iacob a scris pe grupul de facebook al suporterilor CSU unde mai mulți fani au reacționat pozitiv imediat: ”Clubul nu poate și nici nu vrea sa plătim noi amenda primita dar ne roagă sa nu mai avem acele scăpări, așa că această campanie se va transforma într-o campanie de binefacere. Până acum avem strânși din donații 615 lei și mai sunt 300 lei primiți după meciul de la Galați de la echipă drept mulțumire pentru că îi însoțim peste tot și pe care am hotărât să-i punem la acest fond, deci până acum avem 915 lei”, a precizat Florin.

Se pot face donații și la meciurile din Sala Transilvania

Florin Iacob a precizat că cei care doresc să mai facă donații o pot face la meciuri sau contactându-l direct: ”Așteptăm în continuare pe “huliganii” care încă nu au donat dar și pe toți suporterii care doresc sa facă o bucurie de sărbători probabil unor copii nevoiași (încă nu ne-am hotărât, așteptăm și propuneri) să doneze cât vor și cât pot la meciurile de acasă pe care echipa noastră le mai are până de Crăciun, adică 25.11 cu Timișoara și 17.12 cu Steaua. Bineînțeles că dacă cineva vrea sa doneze și în afara celor două date mă poate contacta și stabilim cum poate să o facă”.

CSU Sibiu va juca azi cu BC Timișoara în sala Transilvania din Sibiu începând cu ora 17:15.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.