JSport.ro

dsc_0745Elevii lui Dan Fleșeriu sunt dornici să lege a treia victorie consecutivă, în meciul pe care îl vor disputa mâine, în compania celor  de la  Phoenix Galați. După ultimele două partide, cu Mureș și Pitești, sibieni sunt optimiști și speră să facă un meci bun. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 3, miercuri de la 17:30.

Înaintea partidei de mâine, Igor Mijajlovic și Dan Fleșeriu au făcut următoarele declarații:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

dsc_0664Mijajlovic: ”Respectăm echipa din Galați, știm că s-au întărit recent cu un jucător nou”

”Jucăm cu echipa din Galați, după două victorii consecutive, și ne dorim să continuăm în același fel. Deja am uitat meciul cu Mureșul și încercăm să ne pregătim fizic și mental pentru cel de mâine, după această călătorie lungă. Respectăm echipa din Galați și știm că s-au întărit cu un jucător nou înaintea acestui meci. Știm că Galațiul joacă foarte bine pe teren propriu și au arătat acest lucru atât anul trecut, în victoriile cu Clujul și Steaua, dar și în acest sezon, în meciul cu Mureșul. Cu siguranță vom da maximul pe teren și vom face totul ca să câștigăm acest meci, extrem de important pentru noi”, a declarat Igor Mijajlovic, căpitanul BC CSU Sibiu.

dsc_0508Fleșeriu: ”Suntem favoriți dar asta nu ne-a ajutat prea mult până acum”

”Urmează un joc greu în deplasare, care ne va solicita la maxim. Înaintea meciului plecăm favoriți, dar acest lucru nu ne-a ajutat prea mult până acum. Cu siguranță vom avea nevoie de maximă concentrare și mobilizare, în așa fel încât să reușim să facem un joc bun. Galațiul are o echipă matură, experimentată, arțăgoasă și ambițioasă, și au dovedit acest lucru atât în meciurile din sezonul trecut, cât și acum, și a pus probleme și echipelor din varful clasamentului. Va fi un meci greu, dar suntem cu toții conștienți de importanța lui”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

În sezonul trecut, cele două confruntări dintre CSU Sibiu și Phoenix Galați s-au încheiat în favoarea echipei noastre.

Partida de miercuri, 16 noiembrie 2016, este o restanță din etapa a IV-a a LNBM și va fi transmisă LIVE pe Digi Sport, de la 17:30.

foto: arhivă sbsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.