JSport.ro

CSU Sibiu joacă în această seară, de la ora 20:00, a doua partidă consecutivă în deplasare din seria de 4 cu una dintre cele mai slabe formații ale acestui sezon, BC Mureș. Jocul face parte din etapa a XX-a și nu va fi televizat.

Sibienii, prin vocea antrenorului Fleșeriu, sunt încrezători în victoria care îi va menține pe prima poziție încă o etapă. În tur, echipa noastră a învins în Sala Transilvania pe cei de la BC Mureș, scor 91-59.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Echipa noastră, să zicem, este pregătită, însă, din păcate, situația celor de la Tg. Mureș nu este deloc bună. Îmi pare rău de ceea ce se întâmplă acolo. Nici măcar nu știm exact cu cine vor juca meciul cu noi. Sper să treacă peste probleme acestea, dar până atunci noi trebuie să ne vedem de treabă, să jucăm cât se poate de serios, să facem încă o victorie și să îl considerăm un meci de pregătire înaintea meciului de la sfârșitul săptămânii care, cu siguranță, ne va fi mult mai greu să îl câștigăm. Sper să avem ocazia să îi folosim pe toți jucătorii, sper să joace și ei bine și să ne arate că îl top 6 vor fi jucători de baza sau pe care mă pot baza pentru a salva energia titularilor, având meciuri din trei în trei zile”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

CSU Sibiu va face apoi deplasarea la Politehnica Iași, formație pe care o va întâlni sâmbătă, 17 martie, de la ora 19:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.