JSport.ro

CSU Sibiu va întâlni în această seară, în deplasare, formația olteană SCM U Craiova, într-o partidă în care liderul campionatului va încerca să-și consolideze poziția. Partida începe de la ora 19:00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4. 

Noul lider al Ligii Naționale de Baschet, CSU Sibiu va avea o misiune dificilă la Craiova. Formația ”alb-albastră” luptă pentru un loc de play-off cu Phoenix Gațali, Pitești și Steaua și orice victorie va conta enorm în aceste ultime patru etape în care oltenii au program de foc cu Sibiu azi, U. Cluj, SCM Timișoara și Galați.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Încercăm să ne păstrăm locul în clasament”

De partea cealaltă, echipa lui Dan Fleșeriu a urcat în vârf săptămâna trecută dar va juca toate meciurile rămase în deplasare, azi la Craiova, apoi la Mureș (12 martie, ora 19:00), Iași și Dinamo. Antrenorul sibian înaintea meciului de azi: ”Craiova are încă șanse să ajungă în primele 6, cu condiția să câștige toate meciurile de acasă, iar asta ar implica să câștige și împotriva noastră. Noi încercăm să ne păstrăm locul în clasament și să facem un joc cât mai bun acolo. Sper că ne vom mobiliza încă de la începutul meciului, de data aceasta, pentru că cei de la Craiova, cu siguranță nu ne vor da șansa de a reveni pe final, așa cum am făcut în ultimul meci. Lotul este, în mare măsură, apt. Probleme mai sunt încă cu Cooper, iar Andrei Petică a suferit o operație la mână și va reveni peste 3 – 4 săptămâni. În rest toată lumea e pregătită de meci și încercăm să facem un meci cât se poate de bun”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.