JSport.ro

sursă: comunicat de presă CSU Sibiu

Echipa noastră a reușit cel mai bun sezon din ultimii 20 de ani. Am cucerit Cupa României, în fața Oradei, suntem vicecampionii României și ne-am asigurat participarea în competițiile Europene, în sezonul următor. Vineri te așteaptăm la Sala Transilvania, de la ora 18:00, pentru ultimul ”meci” al sezonului, cel în care familia galben albastră va câștiga!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În urmă cu câteva zile v-am lansat o provocare! A fost momentul în care am transmis împreună un mesaj puternic de unitate și credință: jucătorilor, antrenorilor, întregului oraș, Oradei, întregii țări și sportului românesc prin ceea ce CSU înseamnă de fapt: o relație unică între fani și echipă!

Peste 400 de sibieni au crezut în noi iar în 2 zile am vândut toate biletele pentru meciul 5, cel care, la acel moment, era ipotetic. Nu am reușit să aducem seria acasă, dar vineri vom juca cel mai important meci al sezonului: meciul inimilor galben-albastre. Un meci în care Sibiul și sibienii câștigă.

CSU Sibiu le oferă celor care au cumpărat bilete pentru meciul 5, următoarele variante:

  1. Își pot recupera intergral banii plătiți pe bilet, trimițându-ne un e-mail, pe adresa pr@bc-csusibiu.ro, cu  tichetele primite de pe platforma www.kompostor.ro, până vineri, 7 iunie 2019, ora 10:00. Te rugăm să ne lași și un număr de telefon de contact pentru orice eventualitate. Banii vor fi returnați în contul din care s-a făcut plata inițială.
  2. Cei cu inima galben-albastră pot dona banii de pe bilete către Asociația Al 6-lea Jucător, inițiatoare a proiectului dedicat construirii unei statui în memoria fostului nostru căpitan, Elemer Tordai (http://maratonsibiu.ro/sportivi-emblematici-ai-sibiului-am…/ ). Și aceștia sunt rugați să ne transmită un e-mail pe adresa pr@bc-csusibiu.ro, până vineri 7 iunie 2019, ora 10:00, în care să ne solicite redirecținarea sumei, atașând tichetele cumpărate. Vor primi un formular prin care își dau acordul în acest sens iar apoi banii vor merge spre proiectul mai sus menționat.

Inițial am oferit și o a treia variantă, însă am decis ca accesul la evenimentul de vineri seara, ora 18:00, să fie liber pentru toți cei care au crezut în noi și doresc să ne fie alături.

Vă așteptăm la Sala Transilvania unde vom organiza un eveniment special, în care echipa suporterilor, completată de echipa partenerilor, vor putea juca împotriva vicecampionilor naționali la baschet masculin.

Rămânem ”Toți Pentru Unul, 1 Pentru Toți”, mai uniți ca niciodată, mai motivați ca oricând! Visul Sibiului este și visul nostru: ”Nu cedăm!”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.