JSport.ro

După o înfrângere la limită, pe teren propriu, în prima manșă a turului preliminar cu BK Pardubice, CSU Sibiu face deplasarea în Cehia și speră la o victorie. Jucătorii sibieni sunt motivați să lupte pentru calificare și se bazează pe suportul a peste 70 de fani care vor însoți echipa în Pardubice.

După o înfrângere la limită a CSU Sibiu, scor 78-79, în partida disputată joia trecută în Sala Transilvania din prima manșă a primului tur preliminar FIBA Europe Cup, baschetbaliștii sibieni pleacă în Cehia extrem de motivați să își ia revanșa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Suntem foarte motivați și pregătiți să câștigăm și să mergem în al doilea tur. Pentru asta va trebui să muncim mult și să demonstrăm în teren, timp de 40 de minute și cu siguranță vom cîștiga. Am văzut că fanii ne vor susține în număr mare în meciul din deplasare în Pardubice și, ca de obicei, vor fi al 6-lea jucător pentru noi. Sigur ne vor ajuta să câștigăm și ne dorim să le putem dedica această victorie care ne va permite să mergem în următorul tur”, a declarat Mirel Dragoste.

“Ne-au lipsit mai multe puncte pentru că am ratat îngrozitor în primul meci. Să sperăm că jucatorii vor fi mai lipsiți de presiune și se vor concentra mai bine pe finalizare. Consider că am pregătit meciul suficient de bine să putem câștiga. Am fi putut câștiga și acasă, dar vom vedea în Cehia dacă suntem cu adevărat pregătiți și atât de puternici precum credem despre noi. Adversarii joacă destul de bine acasă, au experiență în Cupele Europene și vor încerca să valorifice avantajul pe care l-au luat, chiar dacă este de jumătate de coș. Asta nu ne împiedică să sperăm și noi că vom juca bine. Am avut turnee de pregătire în deplasare, ne-am descurcat destul de bine, și vom vedea dacă suntem suficient de puternici, din punct de vedere psihic, ca să facem față adversarilor”, a spus antrenorul CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.

Partida se va disputa în Sala Tipsport din Pardubice, miercuri, 27 septembrie, de la orele 19:00, ora României. La meci sunt așteptați peste 70 de suporteri care și-au planificat deplasarea pentru acest meci. Între ei vor fi și Mihai Mânzat și Marius Lupea, cei doi câștigători ai concursului ”FOLLOW YOUR TEAM” cărora CSU Sibiu le-a asigurat transport, cazare și tichetul de intrare pentru partida de azi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.