JSport.ro

Toate biletele pentru partida de azi din CSU și SCM Timișoara s-au epuizat în cursul săptămânii. CSU Sibiu e pregătită să își ia revanșa azi, în partida de la Sala Trasilvania, după ce în tur, BC SCM Timișoara a învins echipa sibiană, scor 92-78.

Jocul începe la 19:15 și va fi transmis Live de Digisport 4.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: “Va fi un meci greu, de mare implicare fizică și psihologică”

”Băieții sunt toți apți și vor încerca să facă un meci așa cum Steaua a făcut cu noi-cu maximă agresvitate. E una din echipele care ne-a bătut în tur și sunt sigur că băieții se vor mobiliza să nu se mai întâmple o dată acest lucru. Timișoara este o echipă foarte puternică, pe toate pozițiile, cu jucători buni, cu experiență, în mare parte jucători ce au rămas din sezonul trecut. Dar încet își pierd din acest avantaj pentru că și noi am avut timp să jucăm împreună și să ne dezvoltăm jocul ca și echipă. Va fi un meci greu, de mare implicare fizică și psihologică. Sunt sigur că jucătorii care au fost la Sibiu în sezoanele trecute vor încerca să își facă simțită prezența cât mai mult și noi, evident, vom încerca să îi oprim”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.

Biletele pentru această partidă s-au epuizat, însă cei care doresc să  urmărească meciul o pot face în fața televizorului, confruntarea fiind transmisă LIVE pe DigiSport 4.

După această partidă, pentru CSU Sibiu urmează meciul din deplasare pe terenul campioanei de la Universitatea Cluj Napoca, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 17:15.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.