JSport.ro

CSU Sibiu va juca azi, de la 17:15, pe teren propriu, partida din cadrul etapei a VI-a a Ligii Naționale de Baschet, cu CSU Steaua București. ”Vulturii” au fost nemulțumiți în ultimele zile de situații sălii Transilvania care se închiriază tot mai des altor evenimente decât cele sportive.

Înaintea partidei de azi, antrenorul CSU Sibiu a vorbit despre acest lucru și spune că programul de pregătire al echipei este grav afectat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”În sfârșit, din nou în Sala Traansilvania. Spun asta pentru că în ultimele zile, nu am putut să ne antrenăm în sala în care jucăm, deoarece conducerea sălii a decis să acorde două zile voleiului de la Blaj, pentru a-și pregăti meciul din Cupele Europene, timp în care echipele din Sibiu, evident, nu s-au putut antrena. Toate aceste situații, absurde din punctul meu de vedere, vin în condițiile în care, în ultimele 25 de zile, în doar 6 zile am avut acces pentru antrenamente în Sala Transilvania, lucru care ne afectează foarte grav programul de pregătire. În această situație, meciul cu Steaua vine într-un moment în care, evident, echipa nu este în forma cea mai bună, dar vom face tot ce depinde de noi omenește să ne adjudecăm victoria”, a spus Dan Fleșeriu.

Partida de azi începe la ora 17:15 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

În următoarea etapă, ultima a turului de campionat, BC CSU Sibiu joacă tot pe teren propriu, vinerea următoare, 16 noiembrie, de la ora 18:00 cu U. Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.