JSport.ro

Noua echipă a lui CSU Sibiu va fi prezentată azi, de la ora 18:00, în cadrul unui eveniment organizat la sediul parterului clubului sibian, Autoklass, situat în Șoseaua Alba Iulia, nr. 69.  A mai rămas o lună și jumătate până la startul noului sezon.

Clubul ”galben-albastru” își prezintă cu această ocazie și noul echipament, marca Andu, iar suporterii sibieni vor avea ocazia să îi întâlnească, pentru prima data în actuala formulă, pe jucătorii BC CSU Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Într-un comunicat postat pe site-ul clubului, în cadrul evenimentului de azi sunt anunțate premii: ”Am pregătit 48 de premii FANtaStice, exact câți ani s-au scurs de la înființarea CSU Sibiu, pentru aceia dintre voi care ne dovediți că dragostea pentru culorile galben-albastre v-a dat aripi. Vă provocăm la concursuri inedite cu premii oferite de ANDU, Autoklass, Decathlon, Aria, DAbo, Naturo Juice și Sucre, dar toată lumea va pleca acasă cu un suvenir FANtastic, realizat în photo-corner-ul din locația evenimentului. Atmosfera va fi animată de prietenii noștri din cadrul studioului KOLORAT Dance și, pe lângă amintirea unui nou start de sezon împreună, toți cei prezenți se vor putea bucura de face-painting în culorile inimilor noastre. Ne vedem cu toții luni, 23 septembrie, de la ora 18:00, la sediul Autoklass Sibiu, să începem un nou sezon de poveste, așa cum l-am încheiat și pe cel anterior – ÎMPREUNĂ!”, se arată pe site-ul bc-csusibiu.ro

Prima reîntâlnire a echipei cu suporterii săi în Sala Transilvania va avea loc miercuri, o dată cu debutul Memorialului Tordai, programat să se desfășoare între 25 și 26 septembrie. La acest eveniment și-au anunțat participarea: U-BT Cluj Napoca, CSO Voluntari și Baschet SCM Timișoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.