JSport.ro

În doar 12 zile scurse de la startul campaniei de vânzare a abonamentelor, CSU Sibiu a depășit cifra de 1000 de abonați. În doar câteva zile clubul de baschet ar putea stabili un nou record.

Anul trecut, CSU Sibiu a avut un număr de 1066 de abonați, o cifră destul de mare raportată la capacitatea sălii care depășește cu puțin 1500 de locuri. În acest an, clubul fanion al orașului se bucură deja de fidelitatea a 1021 de suporteri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din 27 august, pe parcursul a două săptămâni, fanii care au avut abonament în sezonul trecut au avut prioritate pentru a-și realege locurile iar din 10 septembrie cardurile de acces au devenit accesibile și celor care au dorit să-și facă abonament pentru prima dată/

Prețul abonamentelor pentru întregul sezon au rămas neschimbate, astfel că, în funcție de sector, costurile sunt următoarele:

*Sectorul A și Sectorul B: 200 de lei,

*Sector C și Sector D: 300 de lei,

*Sector VIP: 500 de lei (include un maiou oficial de joc ),

Fiecare abonament achiziționat pentru copii până la 14 ani include un tricou polo cu inscripțiile CSU Sibiu.

Reînnoirea abonamentelor se face în baza actului de identitate și abonamentului vechi, iar abonații noi sunt așteptați cu actul de identitate.

”Facem precizarea că abonamentele pentru întregul sezon oferă locul asigurat în sală și acces la toate partidele BC CSU Sibiu de pe teren propriu din acest sezon. Biletele de acces pentru fiecare meci, în acest sezon, vor fi 15 lei, pe toată perioada sezonului.

Elevii cu rezultate excepționale la învățătură, din ciclul gimnazial si liceal, cu media finală în anul școlar anterior de peste 9,50, beneficiază de reducere de 20 % din prețul abonamentului, în baza carnetului de elev”, se precizează pe site-ul oficial al clubului CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.