JSport.ro

CSU Sibiu joacă azi un nou meci în cadrul Top 6 al Campionatului Național de Baschet Masculin. Sibienii întâlnesc în ultima partidă a turului echipa piteșteană FC Argeș, în sala Transilvania, de la ora 18:00. Meciul va fi transmis în direct pe youtube – FRB TV. 

Trupa lui Dan Fleșeriu e obligată să câștige azi pentru a se menține pe primul loc dar și pentru a-și păstra diferența de puncte în fața orădenilor și a Stelei înaintea ultimelor 5 jocuri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul sibian spune că e echipa sa e pregătită pentru un meci bun după înfrângerea suferită runda trecută la Cluj: ”Suntem bine, din punct de vedere al sănătății. Vrem să recuperăm, din nou, înfrângerea suferită în deplasare, să încercăm să câștigăm meciul de acasă. Ar trebui să facem un meci mai bun și în apărare, dar și din punct de vedere al circulației mingii, în atac. Si mă aștept să văd treaba aceasta începând cu meciul cu Piteștiul. Ne așteaptă returul din TOP 6, în care toate meciurile sunt grele și importante, atât pentru noi, cât și în ceea ce privește clasamentul. Cu siguranță băieții vor da tot ce au mai bun, în momentul acesta, și vom încerca să facem un meci bun”, a spus Dan Fleșeriu.

Biletele s-au comercializat până vineri exclusiv online pe site-ul clubului iar astăzi la casele de bilete se vor vinde restul cu o oră înainte de startul jocului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.