JSport.ro

12661914_1081209955262708_1136655492296743685_nCSU Sibiu a pierdut aseară în faţa uneia dintre echipele calificate în urna a dou valorică, Dinamo Bucureşti, scor 90-78. Echipa de pe Cibin a fost mereu cu un pas în spatele “câinilor” reuşind să câştige un singur sfert din cele patru, 30-18, 22-19, 20-24, 18-17.

CSU Sibiu a început meciul cu titularii echipei dar lipsa mizei a făcut ca agresivitatea să lipsească din jocul echipei apregătite de Dan Fleşeriu. Antrenorul sibian a rulat mai mulţi jucători care au fost folosiţi mai puţin în timpul sezonului regulat între care Păun, Tincu, Cioacătă dr şi nou venitul Guidry. Practic fiecare baschetbalist a jucat minim 10 minute iar Hardy şi Mijajlovic au fost singurii care au bifat mai mult de 30 de minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

DSC_0501Fleşeriu: Trebuie să ne regăsim dorința de a juca, atât individual, cât și ca echipă. 

”O înfrângere dureroasă pentru că am jucat total lipsiți de energia și motivația de a arăta bine ca echipă în teren. În aceste condiții, fără agresivitate în apărare și fără agresivitate, nu putem progresa nici ca echipă, nici individual. Va trebui să avem grijă în meciurile care urmează să ne regăsim dorința de a juca, atât individual, cât și ca echipă.”, a precizat antrenorul sibian.

Desharick Jamal Guidry (3)Guidry a jucat 12 minute şi a marcat 4 puncte. Fleşeriu: “Aştept mai mult pe viitor”

“Desharick, noul nostru jucător, a fost copleșit de dorința de a juca iar jocul lui nu a putut avea același impact pe care l-au avut alți jucători, cu o evoluție mai bună în primele meciuri. Așteptăm să ne ajute mai mult pe viitor.” spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Gilbert 19p, Mijajlovic 16p, Hardy 14p, Paul 11p,
Cioacătă 8p, Guidry și Lalovic câte 4 puncte, iar Tincu 2p.

Fără Calotă

Octavian Popa Calotă nu a făcut deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo. Căpitanul echipei sibiene s-a accidentat şi este indisponibil echipei.

12729251_1007714585976186_4957518775390204075_nCu sala suspendată dar cu suporterii alături

Sala Dinamo n-a găzduit spectatori în tribunele sale nici la meciul de ieri după ce accesul publicului a fost îngrădit încă din luna decembrie de decizia ISU. Chiar dacă sala este una modernă, inaugurată în urmă cu doar 2 ani şi jumătate, ISU a decis că aceasta nu îndeplineşte toate normele de securitate deşi de la inaugurare până astăzi a găzduit mai multe meciuri în cupele europene. Cea mai mare investiţie o presupune construcţia unei perdele de apă pe peretele sălii care se învecinează cu nişte case din zonă.

Câţiva fani ai lui CSU au ţinut cu tot dinadinsul să fie prezenţi la Bucureşti, chiar în sala Dinamo, pentru a fi alături de echipa favorită. Şi au reuşit acest lucru:

Ultimul meci, tot în deplasare

În etapa următoare, CSU Sibiu se deplasează la Oradea, unde va disputa ultima partidă a primei faze a campionatului. Meciul se va disputa sâmbătă, 13 februarie 2016, de la orele 19:00, în sala Antonio Alexe. CSU s-a calificat deja în prima urnă valorică ce reuneşte primele 6 echipe din campionat. Sibienii vor juca alături de celelalte 5 echipe calificate în sistem “fiecare cu fiecare” urmând ca la final să se stabilească un clasament final în care vor intra şi primele două clasate din urna a II-a valorică. Noua ierarhie formată din 8 echipe va disputa faza de play-off eliminatoriu, în format sferturi, semifinale şi finală după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

foto: csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.