JSport.ro

CSU Sibiu se menține lider și după etapa de sâmbătă seara în care s-a impus la Iași, scor 89-67 (24-18, 19-15, 26-22, 20-12). ”Galben-albaștrii” mai au un singur joc înainte de startul în Top 6, luni, 19 martie, la București cu Dinamo. Partida începe la 18:30.

Sibienii au condus din primul până în ultimul minut câștigând constant fiecare sfert al meciului. 6-0, 12-4, 23-12 au fost momentele în care CSU a avut cea mai mare diferență de scor pe tabelă în primul sfert. În debutul sfertului secund, gazdele au echilibrat jocul și au egalat la 26 dar a fost singura reacție a echipei moldovene. Băieții lui Fleșeriu au remontat rapid diferența și în minutul 18:29 scorul indica 43-30 pentru CSU.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ultimele două sferturi, Sibiul a dominat categoric și s-a distanțat la cea mai mare diferență pe tabelă, 24 de puncte, în minutul 35:56, 62-86, pentru ca în final să se impună la 22 de puncte diferență.

Fleșeriu: ”Mă bucur că suntem aproape de a termina prima faza pe locul 1 și suntem cu toții conștienți că trebuie să ridicăm nivelul în Top 6”

”Sunt mulțumit de rezultat, deși jocul prestat de echipa noastră nu a fost foarte bun. Iașul a jucat cu determinare mare și au fost momente când au pus probleme. Mă bucur că suntem aproape de a termina prima faza pe locul 1 și suntem cu toții conștienți că trebuie să ridicăm nivelul în Top 6. Sper să reușim asta mai mult decât viitorii noștri adversari și să obținem rezultate bune. Mulțumesc, din nou, suporterilor care au reușit să ajungă și în această deplasare lungă, pe o vreme rea. Fără ei nu reușeam să fim pe această poziție”, a spus antrenorul principal al CSU Sibiu.

CSU a fost însoțită la Iași de 20 de suporteri în ciuda distanței de peste 850 de km dus-întors de străbătut.

 

Marcatori CSU Sibiu: Mirel Dragoste 19p, Lawrence Kinnard 19p, Monyea Pratt 18p, Chris cooper 11p, Jordan Williams 11p, Radu Paliciuc 6p, Tyler Laser 5p.

Pentru BC CSU Sibiu urmează partida din deplasare la Dinamo București. Meciul se joacă luni, 19 martie, de la ora 18:30 și va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a clubului sibian.

foto: facebook – CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.