JSport.ro

CSU Sibiu joacă joi primul meci al finalei mici pentru locurile 3-4,  la Sibiu, în compania campioanei României din sezonul trecut, CSM Oradea. Partida este programată să înceapă la ora 19:00, la Sala Transilvania, și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Baschetbaliștii sibieni vor lupta joi, în primul meci al seriei din finala mică, pentru medaliile de bronz. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”În echipă, atmosfera este oarecum de frustrare pentru că știam că putem mai mult cu Steaua. Am rămas cu un gust amar după ultimul meci iar impresia mea este că am deranjat extrem de mult că suntem în primele 4 și cu șanse să jucăm o finală. Suntem totuși CSU Sibiu, avem mulți suporteri, sala e plină meci de meci și ne dorim foarte mult să ne continuăm drumul și să îi facem mândri de noi pe fani, indiferent ce se va întâmpla pe teren. Vom da totul pe teren astfel încât să fim cât mai aproape de câștigarea unei medalii. Oradea este o echipă extrem de valoroasă și a demonstrat asta în Cupele Europene. În schimb, noi am reușit victorii  împotriva lor aici la Sibiu și nu văd de ce nu am reuși încă o dată, astfel încât decisivul să se joace la ei acasă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Finala mică se joacă după sistemul “cel mai bun din trei partide”, meciurile fiind programate în datele de 18, 22 și 24 mai, după următorul program:

  • 18 mai 2017 (meciul 1 din finala mică)

CSU Sibiu – CSM Oradea (ora 19:00)

  • 22 mai 2017 (meciul 2 din finala mică)

CSM Oradea – CSU Sibiu (ora 19:00)

  • 24 mai 2017 (dacă va fi nevoie, meciul 3 din finala mică)

CSU Sibiu – CSM Oradea (ora 19:00)

Biletele pentru partida de joi, 18 mai 2017, se pot achiziționa de la sediul CSU Sibiu, strada Rennes, nr. 2, între orele 9-15, și, în măsura în care vor mai fi disponibile, de la Sala Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.