JSport.ro

Probabil cel mai iubit club de sport din Sibiu, CSU, a transmis un comunicat prin care invită iubitorii baschetului să devină voluntari la organizarea meciurilor. Domeniile în care aceștia vor fi implicați sunt organizare competiții, logistică, administrativ, promovare și marketing.

Redăm mai jos inițiativa clubului CSU Sibiu:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Dacă ești pasionat de sport, în general, dar și de baschet în special, ești persoana pe care o căutăm! Implică-te în viața comunității alături de cea mai iubită echipă sportivă din oraș!

CSU Sibiu demarează, o dată cu noul sezon competițional, un amplu proiect de voluntariat menit să ajute tinerii să își dezvolte abilitățile de organizare și să sprijine staff-ul administrativ în tot ce presupune organizarea competițiilor în care clubul nostru este implicat.

Ne dorim alături tineri ambițioși, dornici să se implice activ în organizarea competițiilor sportive în care echipele clubului nostru sunt angrenate.

Voluntarii vor avea ocazia de a sprijini echipa de organizare pe domenii variate, cum sunt: organizare competiții, logistică, administrativ, promovare și marketing.

Beneficiile sunt multiple. Chiar dacă vorbim de voluntariat, cei care se vor alătura echipei noastre vor avea parte de training gratuit, kit de voluntar (tricou+acces gratuit la meciurile oficiale de pe teren propriu), la care se adaugă experiența extraordinară acumulată alături de cea mai iubită echipă sportivă din oraș – CSU Sibiu.

Cei interesați sunt rugați să ne trimită un e-mail, pe adresa pr@csusibiu.ro, până în 14 august 2017, în care să ne specifice numele, prenumele, data nașterii, experiența acumulată până în prezent, domeniul în care ar dori să activeze ca voluntar, timpul pe care ar utea să și-l dedice acestui program și datele de contact.”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.