JSport.ro

1Aşa cum era de aşteptat, CSU Sibiu s-a impus în faţa Timişoarei la o diferenţă lejeră de scor chiar dacă jocul a suferit pe alocuri. Problemele cauzate de accidentările jucătorilor Gilbert, Igor, Paul şi Calotă afectează în continuare echipa.

Oaspeţii conduceau după primul sfert cu 12-8 dar echipa sibiană a revenit până la pauză şi a întors rezultatul, 29-25. Sfertul al treilea s-a jucat pe fondul echilibrului încheiat cu 20-19 în favoarea Timişoarei dar finalul a aparţinut echipei pregătite de Dan Fleşeriu, 29-22.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru CSU  Sibiu au marcat: Lalovic 23p, Hardy 14p, Cioacătă 11p, Harrison 10p, Gilbert și Mijajlovic câte 7p, Păun 3puncte, iar Paul 2p.

Antrenorul lui CSU, Dan Fleşeriu s-a declarat nemulţumit de joc dar s-a temut mai mult de accidentările numseroase din lotul echipei: ”Astăzi am jucat slab. Sunt foarte bucuros că am câștigat, pentru că am avut probleme cu accidentările. Unii au intrat în teren: Will Paul , Gilbert, Igor. Toți accidentați. Doi dintre ei au intrat în teren fără acceptul medicului să joace. Am suferit mult, dar totuși au reușit să facă, în a doua parte a meciului, un joc mai bun. Ne lipsește agresivitatea în apărare și din cauza asta nu putem face contraatac. Sper ca până săptămâna viitoare să ne recuperăm, din punct de vedere fizic cu toții și mental, să fim mai buni și să facem un meci mai bun. Știu și băieții cât de important este, pentru Sibiu, meciul cu Clujul, știm cu toții, sunt convins că știe și Clujul.
Accidentările pe care le au, sunt urmare a antrenamentelor dure pe care le facem și vom continua să le facem. Organismul lor suferă după atâtea meciuri complicate, dar se mai întâmplă. Pe de altă parte, același meci prost l-am făcut și la Timișoara, și uite că nu a fost întâmplător. Atunci când joci cu o echipă care are o singură victorie e greu să te mobilizezi. Jucătorii cu care au venit sunt toți jucători cu experiență,sunt jucători valoroși, dar au o singură victorie”.

În etapa următoare, CSU Sibiu primește vizita celor de la U. Cluj-Napoca, sâmbătă, 19 decembrie 2015, de la orele 17:00, în sala Transilvania din Sibiu. Biletele vor costa 10 lei.

sursă foto: csusibiu.ro

345678

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.